‘De wonderen des Allerhoogsten’ naar de scholen

Een exemplaar van de schitterende heruitgave van De wonderen des Allerhoogsten van ds. Abraham van de Velde (1614-1677) gaat deze week ook naar de scholen!
Op eenieder van ons, maar in het bijzonder op ouders, op leerkrachten in het basisonderwijs en op geschiedenisleraren in het voortgezet onderwijs rust de dure plicht en de belangrijke taak om de vele wonderen van de Allerhoogste in de geschiedenis van ons land door te vertellen aan de jeugd; om de loffelijkheden des HEEREN, en Zijn sterkheid en Zijn wonderen, die Hij gedaan heeft, aan het navolgende geslacht bekend te maken (Ps. 78:4).
Een belangrijke bron voor dit onderwijs vormt het nu heruitgegeven boek van ds. Abraham van de Velde. Deze prachtige en toegankelijke heruitgave zou met het oog daarop eigenlijk in geen enkel gezin en op geen enkele school mogen ontbreken. Daarom heeft het bestuur van de Landelijke Stichting zich ten doel gesteld om deze heruitgave zo breed mogelijk te verspreiden. In dat kader heeft het bestuur besloten om aan de reformatorische en protestants-christelijke scholen in het primair en voortgezet onderwijs gratis een exemplaar van deze heruitgave te schenken. Verspreiding daarvan vindt in week 40 plaats.
Mocht uw school geen exemplaar ontvangen hebben en wilt u wel graag een exemplaar ontvangen, schroomt u dan niet om een mailtje te sturen naar: inhetspoor@kliksafe.nl.
Of wilt u als directeur voor al uw leerkrachten een exemplaar bestellen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Het bestuur heeft de prijs bewust laag gehouden. Dit boek van 896 pagina’s kost slechts € 25,- (exclusief  € 5,- porto). Bij 10 of meer exemplaren tegelijk is korting mogelijk. Vanaf 6 exemplaren wordt franco verzonden. U kunt uw bestelling per mail doorgeven of bij kleine aantallen online bestellen.
Wijk en Aalburg | 4 oktober 2022 | Het bestuur
____________________________________________________________________________________________________________________