IN HET SPOOR plus GRATIS WONDEREN DES ALLERHOOGSTEN

De Landelijke Stichting is al meer dan 3 jaar bezig met het herspellen en hertalen van het zeer lezenswaardige boek Wonderen des Allerhoogsten van de nadere reformator ds. Abraham van de Velde (1614-1677). Dit proces nadert de voltooiing. Verschijning Deo volente voorjaar 2021. Het gaat om:
Een zorgvuldige herspelling / hertaling met de oorspronkelijke tekst van ds. Van de Velde als uitgangspunt.
Een heruitgave waarin de vele in de tekst voorkomende historische personen in voetnoten worden toegelicht.
Een heruitgave die aangevuld is met een nieuwe, uitgebreide biografie van de hand van prof. dr. W.J. op ’t Hof.
Een heruitgave met een persoonsregister en rijk geïllustreerd met historische platen. Bovendien stevig ingebonden en met een harde kaft.
Belangrijke mededeling aan onze abonnees:
In het kader van het 45-jarige bestaan van ons blad In het Spoor zal in het voorjaar van 2021 een GRATIS exemplaar van de bovengenoemde heruitgave aan alle abonnees worden aangeboden en toegezonden! Een uniek aanbod! Daarnaast staat het abonnees en niet-abonnees vrij om van dit leerzame werk (extra) exemplaren te bestellen tegen een lage prijs van € 25,-.
Word nu abonnee op In het Spoor en profiteer mee! Abonneer u nu op In het Spoor (slechts 7 euro per jaar voor 5 nrs.) en profiteer mee van o.a. dit prachtige aanbod! Bel: 0115-611039 (bgg: 0416-693844) of mail uw adres naar: inhetspoor@kliksafe.nl. Of vraag eerst een gratis proefnummer aan. Meer info over het blad In het Spoor treft u onder het menu Publicaties aan.  
Wijk en Aalburg | 2 december 2020 | Het bestuur
______________________________________________________________________________________________________________________________