Tweede oplage van ‘De wonderen des Allerhoogsten’ is verschenen!

De verkoop van de prachtige en toegankelijke heruitgave in het hedendaags Nederlands van De wonderen des Allerhoogsten van ds. Abraham van de Velde heeft alle verwachtingen overtroffen. De eerste oplage is reeds geheel uitverkocht. Inmiddels hebben we de tweede oplage in ontvangst mogen nemen (28 juni 2022). Dit betekent dat deze heruitgave nu weer zeer ruim voorradig is!
We hebben heel veel bestellingen mogen ontvangen, waaronder ook grote bestellingen, zoals van 5, 10, 30, 50 tot 300 exemplaren tegelijk toe. Veel (groot)ouders hebben het boek al voor hun (klein)kinderen besteld. Bedrijven/organisaties bestelden het boek voor hun personeel of om cadeau te geven aan hun klanten. Iemand bestelde anoniem 300 exemplaren voor alle gezinnen van een kerkelijke gemeente. In het bijzonder is het boek ook geschikt om cadeau te doen aan leerkrachten van het basis- en voortgezet onderwijs. We hopen dat deze voorbeelden nog door velen nagevolgd zullen worden! Vriendelijk willen wij u vragen om in uw familie- en kennissenkring dit boek aan te bevelen.
De prijs van het boek is slechts € 25,- (exclusief € 5,- porto). Het boek is online te bestellen via deze site. Gaat u daarvoor naar onze webwinkel. Maar als u liever uw bestelling telefonisch of per mail doorgeeft, dan is dat ook geen enkel probleem. Dan kunt u bellen naar: 06 – 22 62 61 40 / 0416 – 69 38 44, of mailen naar: inhetspoor@kliksafe.nl
Bij grote aantallen (vanaf 10 of meer exemplaren tegelijk besteld) is korting mogelijk. De porto (€ 5,-) vervalt vanaf 3 of meer exemplaren, mits u de boeken niet online bestelt.
Wijk en Aalburg | 5 juli 2022 | Het bestuur
____________________________________________________________________________________________________________________