Vaccinatie als een vooruitlopen afgewezen

Deze in december 2020 verschenen brochure over het uiterst actuele onderwerp vaccinatie is nog steeds verkrijgbaar. Deze brochure met als titel: Vaccinatie als een vooruitlopen afgewezen, bevat een bloemlezing van eerdere getuigenissen en betogen tegen de variolatie en vaccinatie, verzameld uit de geschriften van ds. S. Hoeufft, dr. A. Capadose, gravin M.C. van Hogendorp, ds. C. van den Oever, ds. G.H. Kersten e.a. Daar wij naar verwachting volgend jaar allen voor de keuze komen te staan van ‘wel of niet vaccineren tegen het coronavirus’, hoopt het bestuur van de Landelijke Stichting u met deze uitgave tot steun te zijn.
De brochure is een paperback van 128 pagina’s en is bij de Landelijke Stichting te bestellen voor 5 euro per stuk (exclusief € 3,50 porto). Bij 3 of meer exemplaren wordt geen porto gerekend. Bij 6 tot 9 tegelijk bestelde exemplaren daalt de prijs naar € 3,50 per stuk en bij 10 of meer exemplaren naar € 2,50 per stuk. Door deze lage prijzen is het bijzonder aantrekkelijk om deze brochure uit te delen onder kinderen, kleinkinderen, kennissen, kerkenraadsleden, lidmaten, leerkrachten en onder directie- en bestuursleden van scholen.
LET OP: Ook alle nieuwe abonnees van In het Spoor krijgen een GRATIS exemplaar van deze brochure  toegezonden! Bent u nog geen abonnee, abonneer u dan snel. Voor 7 euro per jaar ontvangt u het blad In het Spoor maar liefst vijfmaal!
Voor een bestelling kunt u bellen naar: 06-22626140 (b.g.g.: 0416-693844) of mailen naar: inhetspoor@kliksafe.nlVoor 1 of 2 exemplaren is het ook mogelijk om – via de winkel op deze site – online een bestelling te plaatsen en te betalen (Ideal) .
Wijk en Aalburg | 9 februari 2022 | Het bestuur
____________________________________________________________________________________________________________________