Adresgegevens

Landelijke Stichting ter bevordering van de Staatkundig Gereformeerde beginselen
Kraaijenveld 2
4261 ZB Wijk en Aalburg

Christelijke huishouding – deel 5

5,00

Oeconomia Christiana of Christelijke huishouding, ds. Petrus Wittewrongel, deel 5

De serie bestaat uit 5 delen (ca. 580 pagina’s per deel), waarvan de delen 3 en 4 uitverkocht zijn. De delen 1, 2 en 5 zijn nog wel los verkrijgbaar voor 5 euro per stuk plus eenmalig 5 euro porto. Elk deel is apart vermeld in de webshop (klik links hiervan op ‘Boeken’ voor het overzicht). U kunt dus zelf kiezen welke delen u wilt bestellen! Hier kunt u deel 5 bestellen door deze toe te voegen aan de winkelwagen.

Het betreft een standaardwerk op het terrein van de gereformeerde gezinsopvoeding en gezinsreformatie. Het is nauwkeurig overgezet in het hedendaags Nederlands. Uitgebreid komen vanuit Gods Woord al de zaken aan de orde die nodig zijn voor een goede, godzalige besturing van het huisgezin. Deel 5 is door ds. K. Visser van een ‘Woord vooraf’ voorzien. In deel 5 gaat ds. Wittewrongel onder meer in op de huisgodsdienst en op punten van reformatie. Hij waarschuwt tegen roomse hoogtijdagen zoals sinterklaas, tegen kaart- en dobbelspelen, tegen brasserij en dronkenschap, tegen het dansen, tegen het oppronken van onze lichamen en huizen en tegen toneelspelen.

Ieder deel is stevig ingebonden en heeft een harde kaft (ISBN 978-90-77530-11-5). De omslag kan kleine oneffenheden bevatten. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Op is op!

Categorie:

Beschrijving

Christelijke huishouding – ds. Petrus Wittewrongel