Petitie: Roep een nationale biddag uit!

Recent is door enkele mensen uit Urk een petitie opgesteld waarin premier Rutte en koning Willem-Alexander worden opgeroepen tot het uitschrijven van een nationale biddag. Dit initiatief verdient onze steun! U die dit leest, willen wij dan ook vragen om deze petitie te ondertekenen.
Hoe kan ik deze petitie ondertekenen? De inhoud van deze petitie en het begeleidend schrijven van de initiatiefnemers kunt u inzien door hieronder op ‘Petitie nationale biddag’ te klikken. Dan opent zich een pdf waarin ook een link opgenomen is naar de digitale petitie. Door op die link te klikken en door vervolgens uw voornaam/voorletter(s), achternaam, woonplaats en mailadres in te voeren, enkele keuzes over o.a. openbaarheid naar wens in te vullen en op ‘ondertekenen’ te klikken, krijgt u een mail toegezonden ter bevestiging. In deze mail klikt u op ‘Ja, ik heb deze petitie getekend’. Dan is uw ondertekening een feit. Vrij eenvoudig dus!
Voor het inzien van de petitie klikt u hier: Petitie nationale biddag.
Wijk en Aalburg | 23 april 2020 | Het bestuur
______________________________________________________________________________________________________________________________