Contact

Om contact te leggen met de redactie van In het Spoor of met het bestuur van de Landelijke Stichting kunt u een e-mail sturen naar: inhetspoor@kliksafe.nl of het onderstaande contactformulier invullen.
Indien u naar aanleiding van de brochure Wel slim, niet wijs. Een aansporing om jongeren te behoeden voor de smartphone een vraag hebt voor de auteur, ds. M. van Reenen, dan kunt u die ook hieronder stellen. Wij sturen uw vraag dan door naar ds. Van Reenen.
Sprekers
Bent u op zoek naar een spreker voor uw vergadering over een onderwerp dat voor de Landelijke Stichting relevant is, neemt u dan via het e-mailadres: inhetspoor@kliksafe.nlof via het onderstaande  contactformulier contact op met het bestuur, onder vermelding van: onderwerp, aanvangstijd, vergaderplaats, spreektijd, doelgroep en of er nog andere sprekers zijn. Het bestuur zal dan nagaan of er mogelijk een spreker beschikbaar is en dit aan u terugkoppelen.
Enquête
Van u als lezer van ons blad zouden wij graag vernemen hoe wij ons blad nog verder kunnen verbeteren en welke onderwerpen u graag aan de orde gesteld ziet. Wij willen u daarom vragen om digitaal een aantal vragen te beantwoorden. U helpt ons daar zonder meer mee. Het kost u slecht 5 tot 10 min. Voor het digitaal invullen van de enquête klikt u hier: Enquêteformulier.

CONTACTFORMULIER

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht