Dit mooie aanbod geldt nog steeds!

Wijk en Aalburg – Tijdens de onlangs gehouden Familiedagen had de Landelijke Stichting een heel aantrekkelijk aanbod om abonnee te worden op het tijdschrift In het Spoor. Want iedere nieuwe abonnee mocht de prachtige heruitgave van De wonderen des Allerhoogsten voor slechts 10 euro (normale prijs 25 euro!) aanschaffen, of een gratis cadeauboek uitzoeken uit de volgende vier boeken: ds. Simons Oomius – Een kerk in ’t klein, ds. Gerhard Meijer – Portaal des Heeren, ds. Conrad Mel – Het gruwelijke Sódom gestraft of Eva van der Groe – Oorlog, kerk en staat.
Het goede nieuws is dat deze actie nog geldt! Wel is het zo dat we bij verzending van het gekozen cadeauboek of van De wonderen des Allerhoogsten genoodzaakt zijn om respectievelijk 3,50 euro of 5 euro porto in rekening te brengen. Het abonnementsgeld dat u nu betaalt, geldt ook voor 2024.
Bent u nog geen abonnee op In het Spoor? Geef u dan nu snel op! De abonnementsprijs is laag: slechts 7 euro per jaar voor vijf nummers! Stuur een mailtje naar: inhetspoor@kliksafe.nlGraag erbij vermelden welk gratis cadeauboek u kiest of De wonderen des Allerhoogsten voor een prijs van 10 euro.
Ook is het mogelijk om online te bestellen en te betalen. Daarvoor gaat u naar onze webwinkel en kiest u daar voor de combi In het Spoor + De wonderen des Allerhoogsten of In het Spoor + een van de cadeauboeken.
Bent u reeds abonnee? Zou u dan uw kinderen, vrienden en bekenden op deze actie willen wijzen? Hopelijk worden ook zij dan abonnee!
Wijk en Aalburg | 29 september 2023 | gewijzigd: 29 november 2023 | Het bestuur
______________________________________________________________________________________________________________________________