Zakagenda 2024 is reeds te bestellen!

Wijk en Aalburg – De nieuwe zakagenda van In het Spoor voor 2024 is reeds verschenen en leverbaar! Twee weken eerder dan voorgaande jaren. U kunt zowel per mail: inhetspoor@kliksafe.nl, als online via onze webwinkel bestellingen plaatsen. Prijs: € 4,50 per stuk (exclusief € 1,50 porto). Ook zij die geen abonnee zijn, kunnen bestellingen plaatsen.
Onze zakagenda is overigens ook verkrijgbaar bij een groot aantal reformatorische boekwinkels.
Let op: alle abonnees op In het Spoor krijgen deze zakagenda gratis (verwachte verspreiding eind september D.v.). Bent u nog geen abonnee, abonneer u dan snel! Zie onze webwinkel of mail uw adres naar: inhetspoor@kliksafe.nl.
In deze unieke zakagenda, die inmiddels een begrip geworden is, begint de week met de zondag en niet met de maandag, zoals in veel andere zakagenda’s. Een week omvat twee pagina’s, zodat er voldoende schrijfruimte is. Bij iedere week is er bovendien een inhoudsvolle spreuk of gedicht opgenomen. Deze mooie en handige zakagenda telt 160 pagina’s, is voorzien van een harde kaft en is stevig ingebonden. De zakagenda (9 bij 14 cm) past in de meeste blousezakjes.
Wijk en Aalburg | 3 augustus 2023 | aangepast: 6 september 2023 | Het bestuur
______________________________________________________________________________________________________________________________