Landelijke Stichting ook op Mbumazendingsdag in Gorinchem

Wijk en Aalburg – De Landelijke Stichting hoopt met een kraam ook op de Mbumazendingsdag in Gorinchem aanwezig te zijn (kraam 14). Op die dag en daarna (tot en met juni 2024 D.v.) heeft de Landelijke Stichting een heel aantrekkelijk aanbod om abonnee te worden op het tijdschrift In het Spoor. Want iedere nieuwe abonnee mag de prachtige heruitgave van De wonderen des Allerhoogsten voor slechts 10 euro (normale prijs 25 euro!) aanschaffen, of een gratis cadeauboek uitzoeken uit de volgende vier boeken: ds. Simons Oomius – Een kerk in ’t klein, ds. Gerhard Meijer – Portaal des Heeren, ds. Conrad Mel – Het gruwelijke Sódom gestraft of Eva van der Groe – Oorlog, kerk en staat.
Deze actie geldt ook na de Mbumazendingsdag (tot en met juni 2024 D.v.)! Wel is het zo dat we bij verzending van het gekozen cadeauboek of van De wonderen des Allerhoogsten genoodzaakt zijn om respectievelijk 3,50 euro of 5 euro porto in rekening te brengen. Het abonnementsgeld dat u betaalt, geldt voor geheel 2024.
Bent u nog geen abonnee op In het Spoor? Geef u dan nu snel op! De abonnementsprijs is laag: slechts 7 euro per jaar voor vijf nummers! Stuur een mailtje naar: inhetspoor@kliksafe.nlGraag erbij vermelden welk gratis cadeauboek u kiest of De wonderen des Allerhoogsten voor 10 euro.
Ook is het mogelijk om online te bestellen en te betalen. Daarvoor gaat u naar onze webwinkel en kiest u daar voor de combi In het Spoor + De wonderen des Allerhoogsten of In het Spoor + een van de cadeauboeken.
Bent u reeds abonnee? Zou u dan uw kinderen, vrienden en bekenden op deze actie willen wijzen? Hopelijk worden ook zij dan abonnee!
Wijk en Aalburg | 25 april 2024 | Het bestuur
______________________________________________________________________________________________________________________________