Adresgegevens

Landelijke Stichting ter bevordering van de Staatkundig Gereformeerde beginselen
Kraaijenveld 2
4261 ZB Wijk en Aalburg

Christelijke huishouding – deel 4

5,00

Oeconomia Christiana of Christelijke huishouding, ds. Petrus Wittewrongel, deel 4

 

Deel 4 is helaas uitverkocht! Kan niet meer besteld worden!

De serie bestaat uit 5 delen (ca. 580 pagina’s per deel), waarvan de delen 3 en 4 uitverkocht zijn. De delen 1, 2 en 5 zijn nog wel los verkrijgbaar voor 5 euro per stuk plus eenmalig 5 euro porto. Elk deel is apart vermeld in de webshop (klik links hiervan op ‘Boeken’ voor het overzicht). U kunt dus zelf kiezen welke delen u wilt bestellen! 

Het betreft een standaardwerk op het terrein van de gereformeerde gezinsopvoeding en gezinsreformatie. Het is nauwkeurig overgezet in het hedendaags Nederlands. Uitgebreid komen vanuit Gods Woord al de zaken aan de orde die nodig zijn voor een goede, godzalige besturing van het huisgezin. Deel 4 is door ds. A.F.R. van de Veen van een ‘Woord vooraf’ voorzien. In deel 4 gaat ds. Wittewrongel onder meer in op de deugden vredelievend, vriendelijkheid, zachtmoedigheid, barmhartigheid, herbergzaamheid, nederigheid, stemmigheid, kuisheid, matigheid, rechtvaardigheid, waarachtigheid en tevredenheid en op het belang daarvan in onze gezinnen.

Ieder deel is stevig ingebonden en heeft een harde kaft (ISBN 978-90-77530-11-5). De omslag kan kleine oneffenheden bevatten. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Op is op!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Christelijke huishouding – ds. Petrus Wittewrongel