Adresgegevens

Landelijke Stichting ter bevordering van de Staatkundig Gereformeerde beginselen
Kraaijenveld 2
4261 ZB Wijk en Aalburg

Christelijke huishouding

75,00

 

Oeconomia Christiana of Christelijke huishouding, ds. Petrus Wittewrongel, 5 delen.

Als set uitverkocht!

De delen 1, 2 en 5 zijn nog wel los verkrijgbaar voor 5 euro per stuk plus 5 euro porto. Elk deel is apart vermeld in de webshop (klik links hiervan op ‘Boeken’ voor het overzicht). U kunt dus zelf kiezen welke delen u wilt bestellen! De delen 3 en 4 zijn uitverkocht.

Dit standaardwerk op het terrein van de gereformeerde gezinsopvoeding en gezinsreformatie omvat 5 delen van circa 580 pagina’s. Het is nauwkeurig overgezet in het hedendaags Nederlands. Uitgebreid komen vanuit Gods Woord al de zaken aan de orde die nodig zijn voor een goede, godzalige besturing van het huisgezin. In deel 1 is opgenomen een uitvoerige lezenswaardige inleiding over het leven en werk van ds. Wittewrongel van de hand van prof. dr. W.J. op ’t Hof. De delen 2, 3, 4 en 5 zijn voorzien van een aanbevelend woord van respectievelijk ds. M. Krijgsman, wijlen ds. J. van Belzen, ds. A.F.R. van de Veen en ds. K. Visser.

De delen zijn stevig ingebonden en hebben een harde kaft. Deze uitgave (ISBN 978-90-77530-11-5) wordt alleen per serie van 5 delen verkocht. Er is nog een restant aan series over. Deze series worden u aangeboden van € 199,- voor € 75,- (exclusief € 5, – verzendkosten). De omslagen van het restant bevatten kleine oneffenheden, zoals licht verschil in kleur tussen de banden of een hoekje dat licht gebutst is. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Op is op!

 

Uitverkocht

Artikelnummer: ISBN978-90-77530-11-5 Categorie:

Beschrijving

Trefwoorden: Christelijke huishouding – ds. Petrus Wittewrongel – standaardwerk Christelijke opvoeding