De wonderen des Allerhoogsten

De prachtige heruitgave van De wonderen des Allerhoogsten (896 pagina’s), geschreven door ds. Abraham van de Velde, is bij de Landelijke Stichting in het hedendaags Nederlands verkrijgbaar voor slechts 25 euro (plus 5 euro porto). Voor grote aantallen (10 of meer) is korting mogelijk. Om de  gedachtenis aan de vele wonderen die God in de geschiedenis van ons land verricht heeft, levendig te houden, mag dit zo leerzame en nuttige boek in geen enkel gezin ontbreken. Veel predikanten hebben dit boek in de loop van de tijd dan ook van harte ter lezing aanbevolen. In onze webshop kunt u een of meer exemplaren van dit boek bestellen en via Ideal betalen.
Aanbieding De wonderen des Allerhoogsten
Wanneer u zich nu voor 7 euro per jaar abonneert op het tijdschrift In het Spoor dan bieden wij u deze prachtige heruitgave van De wonderen des Allerhoogsten aan voor het lage bedrag van slechts 10 euro (plus 5 euro porto). Velen gingen u al voor. Wanneer u van dit aanbod gebruik wilt maken, dan kiest u in onze webshop voor: In het Spoor + De wonderen des Allerhoogsten.
Aanbieding Christelijke huishouding
In de jaren 2013 tot 2016 is door de Landelijke Stichting de Christelijke huishouding van ds. Petrus Wittewrongel (1609-1662) in het hedendaags Nederlands uitgegeven (5 delen van circa 580 pagina’s per deel). Hiervan zijn de delen 1, 3 en 4 inmiddels uitverkocht. De overige 2 delen (deel 2 en deel 5) worden u los aangeboden voor 5 euro per stuk plus eenmaal 5 euro porto.  De omslagen kunnen kleine onvolkomenheden bevatten. Het gaat om een standaardwerk voor gezinsreformatie en gezinsopvoeding! Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt! In onze webwinkel kunt u naar wens een of meer delen bestellen en via Ideal betalen.
U kunt ook per mail bestellen en achteraf betalen. Stuur dan een mailtje naar: inhetspoor@kliksafe.nl.
Wijk en Aalburg |  2 januari 2023 | gewijzigd: 28 november 2023 | Het bestuur
____________________________________________________________________________________________________________________