IN HET SPOOR op de Familiedagen

De Landelijke Stichting hoopt op D.v. 25, 26 en 27 oktober 2022 met een kraam (E132) op de Familiedagen in Gorinchem aanwezig te zijn. Voor degenen die deze beurs bezoeken, en voor degenen die thuisblijven, gelden de onderstaande twee mooie aanbiedingen. Als u op de beurs langskomt, spaart u bovendien de portokosten uit!

Aanbieding De wonderen des Allerhoogsten

Tijdelijke actie: bij het nemen van een abonnement op In het Spoor voor 7 euro per jaar ontvangt u de prachtige heruitgave van De wonderen des Allerhoogsten van ds. A. van de Velde geheel gratis! U betaalt op de Familiedagen alleen 7 euro abonnementskosten (bij verzending 7 euro plus 5 euro verzendkosten). Het gaat om een nieuwe, toegankelijke en schitterende heruitgave in het hedendaags Nederlands (zie hieronder). Het boek (896 p.) is uiteraard ook los te koop voor slechts € 25,- (bij verzending plus € 5,- porto). Voor grote aantallen (10 of meer) is korting mogelijk.

Aanbieding Christelijke huishouding

De Christelijke huishouding van ds. Petrus Wittewrongel (1609-1662) is door de Landelijke Stichting in 2013-2016 in het hedendaags Nederlands uitgegeven in een set van vijf delen (circa 580 pagina’s per deel). Voor het restant hiervan geldt nu een aanbiedingsprijs van € 199,- voor € 75,- per set (excl. € 5,- porto). De omslagen kunnen kleine onvolkomenheden bevatten. Het gaat om een standaardwerk voor gezinsreformatie en gezinsopvoeding! Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!
Om online te bestellen en te betalen gaat u naar onze webwinkel. U kunt ook per mail bestellen en achteraf betalen. Stuur dan een mailtje naar: inhetspoor@kliksafe.nl.
Wijk en Aalburg | 19 oktober 2022 | Het bestuur
____________________________________________________________________________________________________________________