Verschenen ‘De wonderen des Allerhoogsten’!

De nieuwe heruitgave!

Na veel inspanningen is de heruitgave in het hedendaags Nederlands van De wonderen des Allerhoogsten van ds. Abraham van de Velde verschenen. De tekst is van veel fouten gezuiverd en veel omissies in de tekst zijn hersteld. Dit prachtig uitgegeven en zeer leerzame boek van 896 pagina’s is verkrijgbaar voor slechts 25 euro (exclusief 5 euro porto).
Alle abonnees hebben een gratis exemplaar ontvangen. Eerder geplaatste extra bestellingen zijn zoveel als mogelijk gelijk meegezonden.
Veel abonnees willen voor hun (klein)kinderen extra exemplaren erbij bestellen. Dit is zonder meer mogelijk. Anderen bestellen een aantal exemplaren om als relatiegeschenk te gebruiken. In het bijzonder is het een nuttig cadeau voor leerkrachten. Ook komt het voor dat men aan alle gezinnen en alleenstaanden in een kerkelijke gemeente het boek schenkt.
Het boek is online te bestellen via deze site. Gaat u daarvoor naar onze webwinkel.
Maar als u liever uw bestelling telefonisch of per mail doorgeeft, dan is dat ook geen probleem. Dan kunt u bellen naar: 06 – 22 62 61 40 / 0416 – 69 38 44, of mailen naar: inhetspoor@kliksafe.nl
Wijk en Aalburg | 16 mei 2022 | Het bestuur
____________________________________________________________________________________________________________________